Opties vouwdak

De pergola kan volledig met screens of schuifbare glazen deuren afgesloten worden. Het is tevens optioneel om een ledverlichting te laten inbouwen in de dakprofielen.

Tijdens het openmaken van de PVC dak wordt het gehele dak dichtgevouwen onder een afdekplaat waarbij er niks van wordt gemerkt wanneer deze helemaal open is. De PVC doek wordt van hele sterke witte of antraciet doek gemaakt die bestaat uit 800 g 3 laags materiaal. Deze is isolerend en ook nog brandwerend. Onderin de doek kunt een een licht designwerk zien wanneer u omhoog kijkt. 117 km / u wind, tientallen kilo’s sneeuw, de brandende zomerzon en zware regenbuien op de Pergola maken je niet ongemakkelijk. Met VeraSera die de garantie van niveau 11 duurzaamheid biedt, verstoren seizoensgebonden problemen uw comfort niet. Nu is elk seizoen Pergola voor u.

De pergola Alu is zowel toe te passen als een aanbouw evenals een vrijstaand systeem met een hellend PVC dak. De waterdichte en zonwerende PVC kan volledig geopend worden om optimaal te kunnen genieten van een mindere lichtinval in uw aangrenzende woonkamer of juist voldoende schaduw te hebben wanneer het systeem is uitgeschoven. De afwatering vindt plaats dankzij de verborgen goten in de aluminium kanalen.

Pergola Alu biedt gebruikers een garantie voor kwaliteit van de materialen die in de Alu serie worden gebruikt. Door middel van een afstandsbediening biedt de Alu serie gebruiksgemak en gaat deze geluidloos aan of uit zonder overlast te veroorzaken. Bij het ontwerpen van de Alu Series hebben de VeraSera architecten een bijzondere bijdrage geleverd aan de visualiteit waarbij tegelijkertijd de kwaliteit is gewaarborgd. Er zijn afgeronde details in balken en kolommen, een verborgen waterafvoer, dual rail systeem in één balk gebruikt. Deze worden aangepast naar de smaak van haar gebruikers. Pergola, het duurzame en esthetische product dat de oplossing biedt voor alle seizoensgebonden problemen. Het is geïnspireerd op de constructieve, analytische en universele energie van de kunst. Alu series biedt de gebruiker een visueel feest met al zijn esthetiek.

Dankzij de functionaliteit van Pergola bent u nu vrij om te leven in elk seizoen dat u wilt. U wordt niet beïnvloed door zonnige of regenachtige weersomstandigheden, doordat Pergola Alu een open-close systeem heeft dat is ontworpen om open ruimtes om te vormen tot buitengebieden die worden beschermd tegen zonnestralen, wind en regen. Om de kwaliteit van Pergola beter te begrijpen moet u kijken naar de details. U zult niet zien dat de esthetiek van het gebied bederft. Dankzij de gepatenteerde oplossingen die we gebruiken in onze ontwerpen, is er geen zichtbare kabel of bout. De (cutting-edge technology -> speerpunttechnologie) van Pergola is verborgen in gesloten systemen

PVC Vouwdoek – 3 laags

SergeFerrari is de voorloper op het gebied van de PVC vouwbare doek. Alle producten van Verasera worden geproduceerd met de kwalitatieve doeken van SergeFerrari.

Indien de Pergola geheel is opengeschoven laat het waterdichte PVC vouwdak het zonlicht optimaal op het terras en in de aangepaalde ruimte vallen. Indien de PVC vouwdak in zijn geheel dicht is fungeert dit tevens als zonwerende schaduwdoek.

Het doek ontstaat uit 3 lagen van zorgt voor een felle isolatie van licht, maar ook de regen, sneeuw warmte kou isolatie. De PVC vouwdoek heeft een brandklasse van M2.

SOMFY Afstandsbediening

De meegeleverde SOMFY afstandsbediening zorgt ervoor dat u uw Pergola hiermee op afstand kunt bedienen. De vouwbare PVC vouwdak wordt hiermee bediend maar ook de LED verlichting en de i – Zipscreens kunnen hieraan gekoppeld worden waardoor u met één afstandsbediening alle opties kunt besturen. Mogelijke opties die gekoppeld worden zijn ook de dimfunctie van de LED verlichting en de warmtestralers.

GARANTIE – Op alle pergola’s 5 jaar.

Alle producten die worden geleverd door Verasera worden meegeleverd met een garantietermijn van 5 jaar op de constructie, doekafwijkingen en de motor.

Bouwmogelijkheden

De Pergola constructie kan gemakkelijk vrijstaand of aan elke gevel worden aangebouwd. De afmetingen hebben bijna geen grenzen omdat dit is op te lossen met koppelingen tussen meerdere Pergola’s.

U verbeeldt het, wij kleuren het

Alle kleuren en houtpatronen in de ral-grafiek staan tot uw beschikking

Alle ral-kleuren kunnen worden toegepast in draagconstructies van VeraSera-systemen en houtpatronen kunnen worden toegepast in overeenstemming met de bedrijfsidentiteit van uw bedrijf.

De standaardkleuren die per direct te leveren zijn, zijn wit- crème en antraciet grijs.

MINIMALE AFMETINGEN

De Pergola Alu kan al vanaf 5 vierkantemeter geleverd worden. Een lengte x breedde van 2,5 meter is voldoende om een bestelling te plaatsen. Wij als Verasera willen geen maximale afmetingen weergeven voor de Pergola, omdat we ervoor zorgen dat alle ruimtes voorzien kunnen worden van de Verasera Pergolas.

Het is mogelijk om zonder tussenbalken de Pergola tot wel 10 meter diep te bouwen. Zo voorkomt u dat er palen midden op uw terras ontstaan.

INGEBOUWDE LED VERLICHTING

Het is mogelijk om LED verlichting in te laten bouwen in uw kolommen van de Pergola. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid tot een opbouw verlichting die onder het doek wordt gemonteerd om de aluminium dragers van het doek, dit is een wat goedkopere oplossing voor budgetliefhebbers.

De verlichting kan gekoppeld worden aan dimmers die verbonden kan worden aan de SOMFY afstandsbediening. Alle LED verlichting is van het merk Philips, dit zorgt voor een langdurig gebruik van de verlichting.