Over Ons

Verasera is de fabrikant alsmede de verkoper van het exclusieve volledig geautomatiseerde terrasoverkapping, ook wel de pergolasysteem genoemd.

U wilt een terrasoverkapping in uw tuin, maar de lichtinval valt weg, of het tuineigenschap verdwijnt toch wel met een standaard aluminium of een houten veranda. Dan bieden wij de juiste oplossing voor u.

Verasera biedt u de volledige exclusieve oplossingen in uw tuin, terras of balkon om er het gehele jaar gebruik van te kunnen maken. Met de volledig geautomatiseerde daksysteem zorgen wij voor een water-, sneeuwvrije gesloten dak die met een druk op de knop binnen een paar seconden helemaal open kan. Zo behoudt u het terras- of tuineigenschap. Hierbij heeft u zelfs de opties om glazen kozijnen te plaatsen, een wind- en waterafstotend zipscreen of een geheel open zijkant. Ook is het mogelijk om te kiezen voor Led verlichting en verwarming erin.

Verasera fabriceert en verkoopt in eigen beheer volledig geautomatiseerde terrasoverkappingen over heel de wereld. Na verschillende onderzoek is er een potentie gezien in Nederland waarop er een verkooppunt is gevestigd. Hier vanuit wordt zowel verkoop als klantenservice werkzaamheden verricht.

U hoeft geen rekening te houden met standaardafmetingen. Dankzij de fabricering die in eigen handen is kunnen we alle afmetingen op maat maken.

Ook bieden wij zelf gefabriceerde zonwering screens aan. Deze worden ook wel de Zip-Sreens genoemd. Dit is een speciale doek met microgaten welke zowel binnen als buiten worden gebruikt kunnen worden. Dankzij de microgaten kunt u bij buitengebruik nog steeds de nodige lucht van buitenaf binnenkrijgen. De microgaten in het doek zijn zodanig klein waardoor er geen wind of water wordt vrijgelaten. De Zip- screens zijn bestendig tot een windsnelheid van 130 km per uur.

Ook is de Verasera zipscreen te gebruiken als zonwering binnen het gebouw. Met deze praktische oplossing voorkomt u zoninval op uw tv/computerscherm en creëert u meer privacy om een chique manier. Verasera bied u een ruim assortiment op elektrische zipscreens aan in verschillende formaten en afwerkingen.

Schroom niet om een offerte aan te vragen voor uw tuin, terras of balkon. U zult zien dat we qua prijs niets schelen van een standaard veranda. Wij bieden u tevens de laagste prijsgarantie op onze producten.