Om het gehele jaar door ook de zijkanten van uw Pergola dicht te maken heeft u verschillende opties. Een van de meest gebruikte optie is de volautomatische i – Zipscreen die ingebouwd wordt aan de zijkanten van uw Pergola. Deze screens kunnen met de SOMFY afstandsbediening bediend worden waardoor u bij harde wind of muggenplaag de screen omlaag kunt doen waardoor u wordt geïsoleerd naar de buitenruimte.

GLAZEN SCHUIFDEUREN

Wilt u liever niet een zipscreen voor uw Pergola, maar een glazen ruimte bouwen aan de zijkant ? Dan kunt u ervoor kiezen om een glazen schuifdeur te laten plaatsen aan de zijkanten van uw Pergola waarmee u een open en gesloten ruimte behoudt van uw terras.

 

  • I – Zipscreen

I – Zipscreen systemen zijn gemotoriseerde buiten jaloezieën die is ontworpen voor het gehele seizoen comfort. Het belangrijkste punt van het ontworpen systeem is het izip – schermrits die ais gelast aan de randen van het blinde stof. Het product zorgt voor een geweldig privacy en beschermt u het gehele jaar door tegen zon, wind, regen en insecten.

De rits, het kanaal en de randen van het kanaal zijn aan de binnenkant opgenomen waardoor de elegantie, slankheid, aluminium zijkanten behoud worden. Het voorkomt tevens hangende en rimpelende stoffen waardoor de strakheid van de screen niet wordt aangetast. Het gehele systeem is gemaakt van 100 % roestvrij stelen en zijn zelf richtend beveiligd.

Het product kan worden geproduceerd in breedtes tot 7 meter en valt uit tot 5 meter. De i- Zipscreen is supersterk, en te gebruiken als een vlak gordijn waardoor het u een hoop energie bespaart.

Uitgebreide informatie over de screens kunt u vinden onder het kopje brochures.